DHTML Menu by Milonic
 
 
 
 
 
 

 

Een dedicated server is een snelle en betrouwbare computer die eigenlijk slechts 1 taak heeft. Deze server kan voor tal van toepassingen worden ingezet, maar meestal heeft een klant speciale wensen, waarvoor een dedicated server vereist is.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan bedrijfskritische informatie. U kunt zich vast wel voorstellen dat deze informatie liever niet op een gedeelde machine terecht komt. Of u wilt niet afhankelijk zijn van het bezoekersaantal van andere websites ten opzichte van de performance van de server. In al deze gevallen is het verstandig om aan een dedicated server te gaan denken. Een server die alleen voor uw doeleinden gebruikt wordt.

Technische kennis is niet vereist. Wij beheren, onderhouden en zorgen ervoor dat uw server up-to-date blijft. Al onze servers kunnen bovendien worden uitgerust met een uiterst gebruikersvriendelijke "control panel". Het systeem dat wij hiervoor gebruiken heet Plesk. Met een control panel kunt u uiterst eenvoudig uw email adressen beheren, databases of subdomeinen aanmaken.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze dedicated servers.
U zult verrast staan van de lage tarieven die wij rekenen.