DHTML Menu by Milonic
 
 
 
 
 
 

 

Wij hebben in eigen beheer een content management systeem ontwikkeld. Dit systeem hebben wij het "Online Administratie Systeem" genoemd of kortweg "OAS".

Door middel van dit systeem is het voor u als klant zeer eenvoudig om de content van uw website te beheren. Tegelijk met de oplevering van uw website stellen wij het OAS zo in, dat u er direct mee aan de slag kunt, zodat u uw website keurig up-to-date kunt houden.

Wij hebben een speciale module ingebouwd, zodat u zelfs rechtstreeks vanuit Word of ieder ander tekstverwerking programma kunt knippen en plakken, tekst kunt verwerken, plaatjes kunt toevoegen, links kunt aanmaken, en zelfs menu's en pagina's kunt uitbreiden. En dit allemaal zonder enige kennis van HTML! De interface is gebaseerd op die van Microsoft Word en Windows XP, zodat u er bekend mee bent en er gemakkelijk mee overweg kunt.

Voordeel van ons CMS is dat het modulair is opgebouwd. Zo zijn er diverse modules die kunnen worden geactiveerd; menu's, tekstpagina's, nieuwsbrieven, nieuwsarchief, webshop, klanten, stellingen, banners, veiling, etc.

Het internet ontwikkelt zich steeds verder, dat geldt ook voor het OAS. De wensen van onze klanten, u dus, worden verwerkt in het OAS. Deze updates zijn direct beschikbaar, omdat het OAS centraal wordt beheerd.

Het OAS is zo dynamisch dat het aan iedere website gekoppeld kan worden en eenvoudig specifieke wensen (maatwerk) kunnen worden geïntegreerd.

Voor meer informatie of een demo kunt u altijd contact met ons opnemen.