DHTML Menu by Milonic
 
 
 
 
 
 

 

Onder Internet Portals verstaan wij alle internet sites waarop geen online verkopen worden gerealiseerd.
 
Dergelijke sites kunnen wij in de praktijk snel ontwikkelen. Wij ontwikkelen een grafisch ontwerp dat past bij uw doelstelling en huisstijl. Uitgangspunt is gebruiksvriendelijk voor de bezoekers. De sites worden altijd geheel dynamisch opgebouwd en aan ons Online Administratie Systeem (OAS) gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat u zeer eenvoudig uw website kunt bijwerken, onderhouden en zelfs uitbreiden.

Veel oplossingen die wij ontwikkelen voor onze klanten, vormen wij om tot een module. Dit heeft als gevolg, dat wij niet telkens het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Wij activeren de module en passen deze aan uw ontwerp en wensen. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten.

Wij ontwikkelen internet portals voor zeer uitlopende branches en doelgroepen. Onze klanten lopen daarom uiteen van particulieren, MKB, tot aan overheden en Europees opererende bedrijven. Dit alles heeft tot gevolg dat wij inmiddels veel ervaring hebben opgedaan in diverse doelgebieden.

Indien u interesse heeft kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken waarin wij u verder kunnen informeren en adviseren.