DHTML Menu by Milonic
 
 
 
 
 
 

 

Grafia Internet / ICT realiseerde de laatste 8 jaar veel oplossingen voor bedrijven, organisaties, overheden en instanties. Stuk voor stuk ging het over unieke projecten met specifieke eisen rond vormgeving, aanpasbaarheid, budget en promotie.

Onze sterke visie zorgt ervoor dat klanten bewust kiezen voor onze aanpak en dat ze ook tevreden blijven gedurende de jaren.

Het merendeel van de weboplossingen worden onderhouden via onze "in house" ontwikkelde OnlineSystemenTM die naadloos in iedere omgeving op maat wordt opgeleverd.
 
Hieronder treft u enkele referenties. Sommige applicaties of (campagne) websites zijn slechts tijdelijk of niet publiek toegankelijk en zijn niet in deze lijst opgenomen.

Graag brengen wij u in contact met specifieke referenties uit onze portfolio en uw branche en/of vakgebied. Neem daarvoor altijd even contact met ons op.

E-commerce oplossingen

Sweex Europe
Groothandel, volledig geautomatiseerde website met informatie over assortiment. Dealers hebben specifieke functionaliteiten. Gekoppeld aan backoffice systeem van Navision.

Andere klanten in dit segment:
Digitique, Besteldirect, Asiangear, etc, etc...

Nieuwsbrieven / E-marketing

Gemeente Zoetermeer
Voor het versturen van periodieke nieuwsbrieven m.b.v. ons innovatief ontwikkelde nieuwsbriefsysteem. De Nieuwsbrieven worden eenvoudig online samengesteld en verstuurd naar bedrijven, overheden en overige instanties. Tevens is het systeem gekoppeld aan een bestaand nieuwsarchief en RSS feed.

Andere klanten in dit segment:
Kamer van Koophandel Den Haag, Priva, etc, etc...

Sportbonden

Nederlands Handbal Verbond
Dynamisch Landelijk platvorm voor alle bondsbureaus c.q. afdelingen & Oranje. Volledig geautomatiseerd en gekoppeld aan backoffice van SportLink voor het publiceren van informatie over standen, programma's, uitslagen, etc. De website is tevens voorzien van een Extranet voor verenigingen en bondsafdelingen.

Vereniging websites
Een uniek project welke het mogelijk maakt om iedere sportvereniging, tegen een minimaal budget, een zeer uitgebreide website aan te kunnen bieden, inclusief CMS, Nieuwsbriefsysteem en geautomatiseerde koppeling met Sportbond voor standen, uitslagen, programma's, etc. Tevens mogelijkheden om banners te verkopen en zodoende extra inkomsten te genereren voor een vereniging.

Momenteel ondersteunende sporten:
Voetbal, Korfbal, Handbal, etc, etc...

Makelaars

Dynamische website voor makelaarlaars welke volledig beheerd kunnen worden met ons beheersysteem. Het aanbod wordt tevens via RSS en XML automatisch aangeboden naar externe websites als Funda, Jaap, etc. Via nieuwsbrieven worden potentiële kopers automatisch op de hoogte gehouden van het prijssegment waarin ze interesse hebben. Koppeling met backoffice zoals Skarabee, Effect on the Web, etc...

Klanten in dit segment:
Brakus Makelaardij & Taxaties, Post Makelaardij, 1Punt2 Makelaardij & Taxaties, etc, etc...

Portalen

Dentland
Een beveiligde verzamelplaats voor tandartspraktijken. Via dit platform hebben aangesloten praktijken toegang tot speciale diensten zoals informatieve gegevens, versturen van verzekeringsaanvragen naar verzekeraars, webshop, forums, nieuwsfeeds, etc. Het platform wordt beheerd door ons CMS, Support Ticket Systeem en Nieuwsbriefsysteem.

Andere klanten in dit segment:
BSM Nederland, etc, etc...

Diverse maatwerk systemen

Dibis - DLR Adviesgroep
Een op maat ontwikkeld systeem waarin lift- en roltrapinstallaties van grote bedrijven als Corio en winkelcentra in Nederland als Hoog Catharijne beheerd worden. Klanten, installateurs en beheerders gebruiken het systeem voor het beheren van allerlei informatie m.b.t. de installaties, onderhoudswerkzaamheden, contracten, storingen, e.d.

GrafiStock
Een online voorraadbeheersysteem voor klanten waar alle drukwerkuitingen in worden opgeslagen. Tevens mogelijk om maatwerk producten online te genereren op vooraf ingestelde huisstijl sjablonen. PDF bestanden worden automatisch samengesteld en aangeboden aan een drukkerij of printservice. Systeem is tevens gekoppeld aan backoffice van Drumis van Insad.

En nog vele anderen....

Overige dynamische (MKB) websites

Deze websites worden volledig naar wens van de klant vormgegeven en ontwikkeld. Iedere website wordt voorzien van een Beheersysteem (CMS) om alle informatie zonder specifieke "know-how" te beheren. Aanvullende systemen zoals een Nieuwsbrief systeem, of koppelingen met andere systemen zijn geen enkel probleem.

Kanten in dit segment:
DMC Group, No13 Fashion Store, Go South Reizen, Heijmans Hof van Lanen, Van den Berg Roses Nederland Chine Kenia, Praktijk de Wissel, Budget begraven, 12Inch Race, etc, etc...